Tag skridtet videre fra en hjemmeside, som du selv opdaterer

 

Hvis du sidder hver aften, og opfinder nyt indhold til din hjemmeside, så gør du som mange andre virksomhedsejere. Måske du endda sidder og skriver efter at du har lavet regnskab – en anden opgave, som mange virksomhedsejere.

Men i dag er godt indhold ikke godt nok. Hvis du vil have at din hjemmeside skal få den trafik, som du ønsker, er du nødt til at tænke på en anden måde. Og der er flere forhold, der skal være på plads omkring din hjemmeside, for at den bliver i stand til at hjælpe dig på den rigtige måde.

Du har brug for at vide det, som et webbureau ved

Et webbureau er eksperter i at skabe den online tilstedeværelse, som du behøver. Og det gælder både konkret indhold af din hjemmeside, at du inkluderer de rigtige søgeord – sådan at du bliver fundet af søgemaskinerne – og at du er til stede på sociale medier på den rigtige måde.

Webbureauer ved en masse om online strategi – for eksempel disse ting:

  • Søgemaskineoptimering (SEO): Denne disciplin handler om, at din hjemmeside skal optimeres til at søgemaskinerne giver den en høj rangering.
  • Marketing på sociale medier (SMM): I disse tider kan du både annoncere gennem din egen hjemmeside, igennem et nyhedsbrev – og også på sociale medier, som kommer virkeligt vidt omkring.
  • Content marketing: Din hjemmeside skal have spændende indhold. Men det skal også være skrevet på en spændende måde, så folk får lyst til at læse med. Webbureauer har ansat folk, der kan skrive spændende.
  • Webdesign og -udvikling: For at din hjemmeside kan blive vist fint frem, er der en masse teknisk infrastruktur, der skal være på plads bagved. Webbureauer kan både designe det grafiske udtryk og etablere den tekniske bagside.
  • Omdømmestyring: Desværre kan alle virksomheder blive udsat for en shitstorm i disse tider; ingen er fredet. Men hvis du har styr på dit omdømme online, kan du måske mitigere de største risici inden der sker noget, der kan påvirke dit renomme og din omsætning.

Så et webbureau kan ikke bare hjælpe dig med at få din hjemmeside til at se fin og læsbar ud for de kunder, som du allerede kender. De kan virkelig løfte dig til at du får en egentlig online tilstedeværelse, så du både har en optimeret hjemmeside, en social mediestrategi og en teknisk infrastruktur, der sikrer at du kommer til tops, når dine potentielle kunder ønsker information om det, du sælger.